CROSTINI DE ROȘII (BRUSCHETTA DE ROȘII/ CEL MAI BUN CROSTINI DE ROȘII CU PARMEZAN/ REȚETĂ UȘOARĂ)

Combinația perfectă de roșii dulci, usturoi caramelizat, gust de parmezan și busuioc proaspăt. 
Crostini sunt brichete mai mici, care își au originea și în Italia.
 Acum o încerc și pe aceasta pentru că e prea bun! Curcubeu pe cerul gurii, ochii lăcrimați de bucurie și senzația că nu te poți opri din mâncat pentru că sunt prea gustoase.
 Pentru aproximativ 15 Crostini ai nevoie de: 
 2 rosii 
1/2 bagheta
 4 catei de usturoi 
2 linguri de masline
 o lingurita de miere
 sare 
piper
 fulgi de parmezan 
busuioc proaspăt 
 Tăiați bagheta în bucăți rotunde. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Pregătiți amestecul din 2 linguri de ulei de măsline, usturoi zdrobit și o linguriță de miere. Întindeți fiecare bucată de pâine cu acest amestec. Răziți roșiile, adăugați sare și piper. Puneti putin sos de rosii pe fiecare felie de paine.
 Se da la cuptor pentru 12-15 minute la 180 de grade. Dupa ce scoatem painea din cuptor, punem restul de sos de rosii, adaugam fulgii de parmezan si decoram cu busuioc. 
 Ne bucurăm cu cine vrem! Gustarea perfectă de vară, aperitivul ideal pentru orice eveniment!
 Poftă bună! 
 Abia aștept să-mi spui dacă ți-a plăcut. 

Comentarii