Buna dragilor,
Săptămâna aceasta vin la voi cu o rețetă de paste extraordinară.
Se face extrem de usor, este absolut delicios si arata in farfurie ca un adevarat preparat facut de un Master Chef.
Paste cu ricotta si spanac in sos de rosii copt.
Pastele mi se par un preparat extrem de romantic si daca nu in aceasta perioada, cand este mai indicat sa ii surprinzi pe cei dragi cu ceva bun de mancat?
Ai nevoie:
500 g paste pacheri/cannelloni sau orice alt tip de paste care se pot umple
500 g branza ricotta
450 g spanac congelat/proaspat
2 oua
400 ml sos de rosii
40 g parmezan
4-5 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
sare
piper
busuioc/oregano
Fierbem pastele conform instructiunilor (trebuie sa fie aldente). Curățăm și zdrobim cățeii de usturoi și îi punem în tigaia cu uleiul de măsline. Adaugam spanacul in tigaie si lasam sa fiarba. Amestecam branza Ricotta cu ouale batute si cand spanacul este gata il punem peste. se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se pune sosul de rosii in tava de copt si se amesteca cu putin oregano sau busuioc. Cand pastele sunt fierte incepem sa le umplem cu amestecul obtinut. Aranjați-le frumos în tigaie și adăugați parmezan. Coacem in cuptorul preincalzit 15 minute la 200 de grade.
Comentarii
Trimiteți un comentariu